Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

Poema de Nadal

Avui en Danil i la Cristyn de 4t C han estat treballant un poema de nadal.

Al final de la sessió tots dos han aconseguit escriure un poema molt bonic. Aquí el teniu:

 

poema cristyn i danil

PORTAFOLI DE LECTURA

Lectura Eficaç

Per treballar en a casa i millorar la nostra lectura us deixem l'enllaç a una pàgina per entrenar la lectura. Us recomanem que aneu fent les activitat que esteu treballant actualment al vostre portafolis de lectura.

I Recordeu: practico, practica, practica al menys una vegada al dia.

Bona lectura!

Lectura eficaç

Sortida al bosc

 

Escrit pels alumnes del SEP de 4t.

La setmana passada, en Marc, un monitor, va venir a la classe i ens va explicar coses del bosc i de l'esquirol. Vam mirar un power point de l'esquirol per saber els seus costums i quins són els seus enemics. A la sortida caldria  descobrir si hi ha esquirols en el nostre bosc.

Vam anar a un bosc que era al costat del carril bici. Vam fer grups de quatre persones i en Marc ens va donar un quadernet a cada grup per anar omplint. Cada grup va buscar insectes, vam aprendre a calcular l'alçada d'un arbre estirant-nos a terra, buscar petjades i rastres, escoltar els ocells i mirar la temperatura. La sortida ens va agradar i tot va anar molt bé.

 

 

IMG 20171107 0958401

EXCURSIÓ A LA FUNDACIÓ MONA DELS ALUMNES DE TERCER CURS

Dilluns passat els nens i nenes de tercer vàrem anar d'excursió a la Fundació Mona. La Fundació és un Centre de Rehabilitació, on es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Un maltractament invisible fins fa poc en la nostra societat. Molts han viscut llargs anys en absoluta solitud i terribles condicions, però el centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. MONA els ofereix aquesta segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

A continuació us deixem algunes fotos i l'enllaç a la Fundació.

P71106-110432 P71106-110550

P71106-110623 P71106-110738

FUNDACIÓ MONA

Continuar llegint

  • 1
  • 2

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec