Centre d'Educació Infantil i Primària
(Sta. Cristina d'Aro)

Imagen1

Certamen de Lectura en veu alta

 

El dimecres 11 d’Abril , vaig veure un somni fet realitat, vaig estar al Certamen de lectura en Veu alta!!!

A l’autobús, tot i la forta pluja, estava molt emocionada i en tenia moltes ganes, em sentía segura de mi mateixa, havia de confiar en mi. Sinó , no ho hagués aconseguit, a casa i a l’escola vaig practicar i practicar, sense parar, i allà, al Teatre Municipal de Palafrugell, tot i que vaig repassar no vaig tenir gaire temps, perquè en el sorteig em va tocar llegar la primera, obriria el Certamen.

Vaig agafar la lectura i vaig somruire i em vaig dir “Disfruta de l’experiència”. Quan el grup de cicle  mitjà va acabar de llegir, van llegir els de cicle superior, on llegia l’Ona, que em va acompanyar en tots els moments. També van llegir uns alumnes d’altres països, que feia poc temps que llegeixen en català, i després els dos grups de secundària (1r i 2n) i  3r i 4t). Tothom ho va fer superbé! .No m’hauria agradat estar al lloc del jurat.

Després de llegir vam fer una pausa per esmorzar, a la tornada ens esperava una sorpresa: Els alumnes d’una escola tocaven el flabiol, va ser preciós.

Llavors, per fi va arribar el moment del veredicte: no m’ho creía, havia guanyat!, i no només això : l’Ona també. Per mi serà un honor representar a l’Escola Pedralta i també al Baix Empordà . I ara? Cap a Girona on llegiré Thom O ‘clock, a veure si la sort m’acompanya…

 

12

SORTIDA AL MUSEU DEL CINEMA

 

El dimecres 7 de març els alumnes de 4t van anar d’excursió al Museu del Cinema. Després d’un viatge de mitja  hora amb autobús , vam arribar a Girona. L´esmorzar es va fer a la plaça  de  Santa  Susanna, davant el museu . Els Mestres ens van  dividir en dos grups. Mentres un feia el taller , l’altre  feia la visita guiada. El taller consistia en dibuixar amb llums. Primer havíem d’agafar una llanterna i gots de de colors diferent depenent del dibuix que volguéssim fer. El dibuix tenia a veure amb l’estrofa d’una cançó  de Blaumut o dels Catarres.  Amb la sala, completament fosca,havíem de fer el dibuix davant d’ una càmera en 10 segons. Va quedar molt xulo!

A  la visita guiada ens van explicar les màquines i aparells que feien  servir abans. Al principi eren siluetes que es movien darrera una tela. Només hi havia la música que tocava un pianista al costat. Ens van ensenyar també la llanterna  mágica i la cámara fosca. Les primeres  pel-lícules  amb persones de veritat eren mudes i en blanc i negre. Feien   riure.  Quan   vam sortir   del museu , ja era hora de dinar. Va m anar a un parc al peu de les muralles. Quan vam acabar de dinar,vam jugar una mica, i després, vam pujar a les muralles. Des de les muralles vam veure els barris, les teulades i algunes i algunes persones que es veien petites. Al baixar, ja vam anar cap a l’autobús. La  tornada  va acabar al lloc  on havíem  començat : davant  la Màgica.

Escrit pels alumnes de 4t

12341341115123514134145141341

 

 

Comencem a preparar l'exposició

Els nens i nenes de cicle mitjà preparen el seu esbós dels quadres que faran per portar a l'exposició a la Fundació la Caixa.

El tema escollit aquest curs és l'Univers. La tècnica és lliure amb pintura a l'aigua. La qual es va desenvolupar després d'un treball de dibuix en llapis negre.

IMG 20180207 131447 photo 3

IMG 20180207 131413

 

Continuar llegint

Contacte

Escola Pedralta
Avinguda de l'església, 4
17246 Santa Cristina d'Aro
Tel. 972 83 77 52
Fax. 972 83 56 08
b7003689@xtec.cat

Com arribar-hi?

Recursos Educatius

xtec