COLÒNIES CAN MUNDET DIA 2

El matí després d'un bon esmorzar ens hem repartit en tres grups per gaudir de la primera activitat del dia.

P1040930

Un grup feia la Zip Activity, que consisteix en realitzar diferents proves d'habilitat on necessitem treballar en equip per resoldre-ho amb èxit. Mentrestant, un altre grup feia la Boulder's repart, una escalada a la paret de roca. El tercer grup, s'ha posat en forma a la Trainer Area Experience: un pont de mico fantàstic que acabava amb la baixada en tirolina.

Podeu veure'n alguna foto si cliqueu Continue Reading...

COLÒNIES CAN MUNDET DIA 1

Arribem a Can Mundet amb un sol radiant i molta energia per endavant. Després d'esmorzar ens  instal·lem i organitzem molt bé a les habitacions. Per cert, tenim un espai comú només per nosaltres on ens podem reunir i fer tertúlia.

P1040862        P1040865

 

 

Hem començat a descobrir l'entorn tot jugant

P1040867P5240443

 

Seguiu el dia a dia clicant la pestanya continue reading

IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Certamen Lectura en Veu Alta. Quarts de final: 25 d'abril a Palafrugell

El dijous 25 d'abril a les 10 h., a la Sala d'Actes del Centre Municipal d'Educació de Palafrugell, va tenir lloc la final comarcal del IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta (fase de quarts de final).

Enguany aquest certamen ha estat organitzat conjuntament pel Departament d'Ensenyament i la Fundació Enciclopèdia Catalana amb l'objectiu comú de promocionar la Lectura entre els infants i joves. En aquesta fase se celebren 32 quarts de final repartits per tota la geografia catalana, amb la participació d'uns 1.100 lectors i lectores des de cicle mitjà de primària fins a 4t d'ESO.
En el nostre quart de final del Baix Empordà hi van participar 6 centres repartits en quatre categories:

       • En les categories de Grumets Vermells (alumnes de 3r i 4t de Primària) i Grumets Verds (5è i 6è de Primària), hi van participar les Escoles La Branca d'Albons, Vall d'Aro de Castell d'Aro, Vila-romà de Palamós i Pedralta de Sta. Cristina d'Aro, cadascuna d'elles amb un lector en cada categoria.
       • En la categoria de Corsaris (alumnes de 1r i 2n d'ESO) i Tropa de Corsaris (alumnes de 3r i 4t d'ESO), hi van participar el Col·legi Sant Jordi de Palafrugell i l'Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols.
       • Del nostre centre van participar les alumnes: Selma Navas en la categoria Grumet Verd i  Laura Fuentes en la categoria Grumet Vermell. Totes dues van llegir molt i mollt bé, en una jornada d'un elevat nivell de lectura en veu alta.

El jurat  va  escollir com a finalista dels Grumets Vermells a la Laura que passarà a la fase semifinal, que en el nostre cas es celebrarà a Girona el proper 27 de maig. A continuació teniu un enllaç a fotografies i un video de la jornada

Enhorabona noies per la vostra excel·lent participació i paper!

I Moltes Felicitats Laura,  i cap a la semifinal!

Escrit per Karina Villavicencio.

EL MISTERIO DEL COLLAR

 

EL MISTERIO DEL COLLAR.

 

Esta historia pasa en Roma. Los protagonistas son unos hermanos llamados Carlos y Juanito. El padre es militar y su madre trabaja en 

Un buen día los hermanos se pelearon porqué Carlos perdió un collar muy valioso de su madre y entonces su madre se pensó que había cogido y perdido el collar y entonces a Juanito le tuvieron que castigar siete semanas sin salir de casa. Carlos sin decir nada, seguía echándole las culpas a su hermano que había perdido el collar... Carlos se callaba y se callaba, hasta que Juanito le explico a su padre que no había sido el, el que había perdido el collar, que había sido Carlos, que le echaba las culpas para no decir la verdad... Hasta que llego el día de la verdad... Su madre al final se dio cuenta de que el que había cogido el collar había sido Carlos, que Juanito no era. Su madre le fue a decir a Juanito, que lo sentía mucho haberlo castigado a el que no sabia que había sido Carlos. Por recompensa la madre invito a su hijo Juanito a un helado, de los que le gustaban. Y todo al fin y al cabo se arreglo todo.